28 April 2011

Segmen Review Kumpulan 11

Aku ada tanggungjawab besar nak kena laksanakan ni. Orang lain dah buat, aku baru terhegeh-hegeh nak buat. Apa daa..Tanggungjawab ni beri oleh PW. Tapi aku tak pandai nak review orang blog orang lain la..Ce try..ce try dulu. Cepat sangat mengalah..Ok nak cuba review satu persatu blog kat bawah ni..Nerves skit..
Bismillahirahmanirahim...

Blog Pertama: nurulcomeygurl93
  • header : simple je, tak serabut
  • background : ada buah strawberi..i like..kalau terang, nampak cantik sikit kot
  • font n size : ok, jelas...senang nak baca
Blog Kedua: Khashamimi
  • header : comel
  • background : berbelang-belang tapi ok..sangat cantik
  • font n size : senang nak dibaca, jelas
Blog Ketiga: Duniabudaqkechik
  • header : sangat-sangat simple tapi menarik
  • Background : saya tak pasti la warna apa...design cam mana..sebab dari tadi tak keluar2..tak dapat la saya nak komen
  • font n size : ok...boleh dibaca..kira nampak la tu
Blog Keempat: Kamoo-CpahNiza
  • header : simple sangat je saya tengok
  • background : dark purple..peberet kaler ke?..menarik dan tertarik
  • font n size : senang nak dibaca, jelas sesuai la warna font tu putih dengan backgroundnya yang gelap tu. Kira masuk la warna tu.
Kesimpulannya: blog korang semuanya cantik...semua komen ni datangnya dari hati yang suci, ikhlas, jujur berbicara...itu je yang boleh saya komen. Wassalam.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...