25 April 2011

Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana


Komen sikit bro Wacanaku apa yang kurang kat blog saya ni. Saya perlu tunjuk ajar dari sifu untuk memperbaiki blog saya ni. Tapi bro janganlah komen lagu yang berkumandang tu boleh tak?

Bro boleh komen yang lain selain dari Radio CTFM tu. Sebab saya sangat suka dengar lagu-lagu dendangan Datuk Siti Nurhaliza.

Nak tanya bro la kan, ok tak nama blog saya ni? Background blog, font...apa lagi ekk..Komen je la apa yang patut. Yang tak patut tu jangan komen la (Radio CTFM).

Saya ni baru study tutorial dalam mancantikkan blog. Masih banyak lagi ilmu yang nak dipelajari. Slow-slow la kan.

Dengan segala hormatnya, saya benarkan bro review blog saya. Sekarang pun boleh.

7 comments:

  1. same group.singgah sy pya blog k? =)

    http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nurul Alyaa: thnaks sudi singgah..ok saya nak gi terjah awak pulak..

    ReplyDelete
  3. we are in the same group sis deyna...jum singgah belog ayue ye...

    http://duniabudaqkechik.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. baru singgah.tq singgah sini

    ReplyDelete
  5. baru phm motif wacana wt segmen ni...jap g cpahniza review blog cik deyna eh...kita satu group...xpndai ni tp try ja lah..hehe.

    ReplyDelete
  6. done..jgn marah tau..t review cpah lak eh...

    http://kamoo-cpahniza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html

    ReplyDelete
  7. http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-review-4.html

    bacelah. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...