17 April 2011

Jalan-Jalan Ke Tesco Kajang

Cian baby. Takleh nak snap muka baby dekat sangat coz muka baby ada ruam. Baby baik bila gi jalan-jalan. Lain kali kalau buat perangai camni, boleh la kita gi jalan lagi.

Kakak memang kuat makan walaupun badannya kecik je. Maintain cam mama dia.

Tak beli banyak pun barang baby. Tak banyak pilihan sangat. Yang penting rompers tu cute sangat (merah+putih).

p/s: Kat atas tu semua gambar dalam kamera aku. Jap lagi aku masuk gambar yang ada dalam kamera my husband ye. Itu pasal xde gambar aku. Dah aku camerawomen nya. Tunggu gambar lain ye. Sabo....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...