06 April 2011

I Follow


Buat la akaun apapun, akan ku terjah ke mana jua. Nama pun peminat kan. Tak pasal-pasal aku menceburkan diri dalam dunia twitter. Sebab dia ada akaun twitter. Facebook dah lama ada. Siti, siti oh Dato' Siti Nurhaliza bt Tarudin " kemana ko pergi, aku nak ikut jugak ko". Tapi Siti aktif kat twitter la, aku jarang-jarang jenguk twitter. Ntah la, bagi aku facebook jugak yang best.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...