28 April 2011

Check Up


Hari ni gi check up kat klinik. Baby dgn mama dia check up sekali. Kan senang, tak payah nak gi 2-3 kali. Tapi bulan depan dah tak sama tarikh lor..Berkali-kali le gi klinik jawabnya. Tak suka la cam tu. Walaupun klinik depan rumah. Malasssss betul aku.

Hari ni baby kena inject lagi. Inject untuk 5 serangkai. Nasib baik nangis 2-3 saat je. Bulan depan inject lagi. Aku biasa la, timbang berat badan dan ambil pil je. Tapi kali ni berat aku turun sikit. Sikit je tak sampai 1kg pun. Alahai..nape la turun, aku nak naik lor...

Aku tak gi berdua dengan baby je. Husband aku kena la ikut sama sebab si Afiq ni ada sekali. Camne kalau aku gi sorang je handle semua ni. Tak dapek den nak nolong...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...