16 April 2011

Blogwalking Situ Sana Sini

Aku rasa bangga jadi blogger. Aku dah biasa dengan keje taip menaip ni. Maklum la dulu aku ni typist. Taip surat/memo/minit/lampiran dan macam-macam lagi la. Tapi sekarang dah pegang jawatan lain. Up sikit. Gaji pun dah tinggi dari sebelum ni. Gred pun dah naik jugak.

Tak salah kalau aku nak exercise jari jemariku di blog sendiri. Betul tak? Buat curahan rasa/apa yang aku fikirkan untuk dikongsi dengan pengunjung blog ni. Bukan nak mengumpat atau taip benda yang tak berfaedah. Ini semua info untuk dikongsikan. Tak baik kedekut tau.

Dah lari tajuk ni. Aku nak bagitau la sikit. Baru je sekejap tadi aku gi melawat blog yang semakin dekat dihati dan banyak info ni. Blog mana lagi la kalau bukan blog Bangku Kosong. Tertaik dengan entri dia. "15 cara dan tips untuk dapatkan buffered earnings (BE) dari nuffnang".

Bro BK ni bagi link Dairy of Jamal untuk mengetahui tips tersebut. Aku pun gi blogwalking ke sana pulak, nak cari ilmu la katakan. Lagipun aku ni baru lagi dalam dunia blog ni. So, aku patut tau ilmu dari orang yang banyak ilmu macam diorang ni. Diorang tak kedekut. Cam aku la tu (perasan diri sendiri). Banyak info yang aku dapat. Aku akan ikut tips dari mereka yang pakar ni.

p/s: Korang yang nak tau tips dan cara tu, rajin-rajin la blogwalking ke sana ye. Salam tata titi tutu. Muahhh!!!

7 comments:

  1. nice n-try...suka betul blogwalking ek

    heheh
    entry khas utk anda

    http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/blogwalking-situ-sana-sini.html

    tq cz join my segmen

    ReplyDelete
  2. ye, saya memang suka blogwalking...suka..suka..suka

    ReplyDelete
  3. tag join GA..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    ReplyDelete
  4. saya suka blogwalking,kebetulan mash baru,.mohon bimbingannya,mksh

    ReplyDelete
  5. Pet Care: sama la..saya pun suka blogwalking juga..saya pun baru dalam bidang ni..Banyak lg kena study...

    ReplyDelete
  6. Visit & Follow your blog..
    Plis Come to follow my back http://gilakahaku.blogspot.com/
    Saya masih baru.. thanks.. ^__^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...