17 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Jom kasi gegar lagi. Ben Ashaari nak gegar lagi ni. Klik sini untuk info.

21 comments:

  1. hye...

    gegar..gegar..gegar..!!!!
    gegar d sini...
    terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

    singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Another BlogWalking from Group 9... Jom singgah kat sini kasi gegar sama2... :)

    ReplyDelete
  4. ye ke..tak sempat nak terjah Abg Ben lg. Bz jaga anak kecik. Nanti saya akan terjah korang ye

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam...meh gegar meh...

    ReplyDelete
  6. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah sini sebentar..
    jom join jejak tinta hati Aien :
    http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/03/jejak-tinta-hati-aien.html
    (=

    ReplyDelete
  8. shaherah:waalaikumussalam. salam perkenalan. nak gegar blog ni ke..jangan la, terburai nanti..hehehhe. gurau je..boleh je nak gegar..jap lagi nak singgah blog shaherah..bye

    misz Aien:jgn la sini selalu ye. nanti saya singgah kat blog aien lak. ok...

    ReplyDelete
  9. hye, folow me back,kita geng ! sy gegar disini. kalau free jemput la ke blog sy :) www.azieismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam gegar =) terbabOoMMMmm!!! sambil follow sini =)

    ReplyDelete
  11. noor badriah: pe salahnya nak gegar tapi kuat sangat la gegaran tu.takut..hehehhe

    aniss: salam.tq follow saya. nanti saya follow balik ye.

    ReplyDelete
  12. haip2...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    gegar d sini...
    BW from group 9
    salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  13. hi deyna: effa datang gegar balik.. peminat ct ke? effa pun suke ngee ;) dah folowwww

    ReplyDelete
  14. desperate mama: tq sudi jenguk kat blog saya

    effa: yup..minat sangat CT..tq follow saya

    ReplyDelete
  15. hye singgah jumpa geng group9.. jemput dtg

    http://dilabahar.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. dah datang ke blog dilabahar..siap jd follower lg..nanti saya datang lagi..jika dila izinkan...hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...