04 April 2011

Background Baru

Amacam ok tak background baru aku ni. Tapi aku tak puas hati lagi la. Aku nak buat itu, nak buat ini tapi tak reti la. Nak kena study lebih lagi. Nak kasi blog aku ni cantik sikit dari yang ni.

Aku suka sangat tema hitam + merah. Apa yang aku pakai pun selalunya membabitkan hitam + merah. I Like.

Header blog tu pun aku nak tukar lagi. Macam tak cun la tulisan Deyna tu kan. Bab keje edit ni memang makan masa berhari-hari. I can try. Sape boleh tolong aku kasi cun kan blog aku ni? Sila komen ya...

12 comments:

  1. BAGUS2..BR sdp nk tgk and bace..yg ni dah nmpk ok..cume kalu leh xyah le buh kata laluan utk komen box ye

    ReplyDelete
  2. setuju ngan faztee. . ssh nk komen nk kene taip2 huruf 2 malas sungguh. . pas2 nk deman xmo ada lagu leh x?hihihihihihi

    ReplyDelete
  3. saye pun stuju
    tekejut den bila mai sini
    tetiba je lagu mucul
    jhuhuhu

    ReplyDelete
  4. kengkawan sume. aku tak tau camne nak buang kata laluan kat komen box tu..tolong ajar ye..pastu aku nak buang reaction sekali. bantu aku. last sekali bab lagu tu aku tak setuju..wajib kena ada dlm blog aku..fans CT

    ReplyDelete
  5. pn fadzlina..utk mbuang pwod tu sila pgi ke dashboard-setting-comment-disable kan verification tu

    ReplyDelete
  6. banyak aku nak tanya ko ni faztee oi..camne nak wat scroll kat list blog aku ni.cam ko wat tu le

    ReplyDelete
  7. Nnti sy bg tutorial ye..sila on gmail..utk mudah chat online

    ReplyDelete
  8. fadzlina xleh erk nk buang lagu. . hihihi ok xpew2 adalagu pon saya masuk jugak blg anda :)

    ReplyDelete
  9. faztee:tak igt la username google..nanti saya buat baru ye.

    mucux:wajib ada radio CTFM ni..melayan lagu lama CT.Jangan x singgah blog akak sudah....tak nak kawan...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...