10 April 2011

Ambil Perhatian!!!


Macam-macam yang dah dipalsukan dari negara China. Yang paling mengejutkan, beras nasi palsu yang diperbuat dari China ini mempunyai campuran plastik. Beras palsu yang ditemui itu diperbuat daripada ubi kentang, ubi manis dan bahan paling utama iaitu plastik. AWAS!!! ye kengkawan semua. Bukan setakat telur je, nanti apa pulak yang akan dipalsukan.

2 comments:

  1. ish..ish..beras pun depa duk tiru??adeh...china ni..kang jadi macam jepun tau la..lawan kuasa allah ni...seronok jadi pembaca baru blog awak..nice blog yunk...kalau sudi..jom lah join lucky draw ni

    jom dapatkan cenderahati dari eropah

    ReplyDelete
  2. macam2 benda nak dipalsukan..salah pilih boleh bawa maut lak. TQ coz singgah blog saya yang x cantik ni..Ok saya nak terjah blog c-tea lak.K..salam perkenalan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...