23 April 2011

Akak Terharu Dik


Orang buat baik dengan kita, kita kena la balas dengan kebaikan jugak kan. Ada betul??
Thanks Pami kerana sudi wat entri untuk akak dalam blog Pami tu. Akak terharu la sangat. Akak tak pernah dapat layanan camni dik. Dan akak bangga sebab jadi followers yang ke- 100 dalam blok Pami.

Akak pun tengah tunggu, sape lah yang bertuah jadi followers yang ke-100 dalam blog akak ni. Akak tak sabar nak tunggu dan akak nak buat entri khas untuk yang bertuah tu.

Akak masih tertung-tunggu ni. Sekarang followers akak dah ada 99 orang. 1 je lagi..Ishkk sape la gerangan insan yang istimewa tu kan.

5 comments:

  1. singgah dari blog pamie~
    weeeee~ follower ko 100th yaa.. hehe tahniah..
    selamat berblogging dan salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. haha..thanks kak..ha tu,ngam2 rakan saya jadik follower akak yang ke 100.. ;)

    ReplyDelete
  3. thanks sbb sudi jd follower saya..Nanti saya wat n3 utk follower yg ke-100 ye..tunggu..

    ReplyDelete
  4. aik..takde blog la pulak Miszy Dian ni..camne ni!!!

    ReplyDelete
  5. hehe..dia tak letak link kat google profile tu kot..xpe..ni url blogd ia..

    http://miszydian.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...