05 April 2011

1st GA Suka Duka Tawa

Blog suka duka tawa ni sangat cantik. Saya nak macam ni jugak la, boleh tak? Dan nampak kemas je blog dia kan. Tak serabut cam blog aku.

Aku nak ajak kawan-kawan aku join GA ni. Aku nak tag:

Faztee

Axie

4 comments:

  1. thanx deyna join GA fyd..
    mesti la boleh..design blog fyd tu 100% dri cik bulat..
    kalau nak boleh terjah blog die..tp blog kamu pon da menarik ni..
    wne merah i like..:)

    ReplyDelete
  2. yup..favourite kaler tu merah+hitam. harap2 saya boleh jadi winner ye.hehehe

    ReplyDelete
  3. erk pn fadzlin i dah joint..tq tag i ye

    ReplyDelete
  4. sama-sama pn.faztee...kemaruk dah aku join GA..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...