18 March 2011

Siapa Bakal Raja Lawak 5?


Malam ini adalah malam penentuan buat 3 finalis Raja Lawak 5 (RL5) iaitu R2, Balas dan Man. Salah satu daripada mereka akan membawa pulang gelaran Juara Raja Lawak dalam pertandingan Peringkat Akhir Gelanggang Raja Lawak 5 yang bakal berlangsung di Shah Alam Convention Center, malam ini.

p/s: ikutkan mata ni x suka sangat tengok raja lawak tapi memandangkan husband aku dah pegang remote astro takleh nak wat ape dah. Layan aje lah. Aku pun memaksa mataku untuk menonton jugak. Kadang-kadang agak lak yang terover gelak dari dia. Aku memang takleh tengok bile Man beraksi. Muncul je dia, aku dah gelak tengok muka dia yang memang tak yah wat lawak, orang pasti dah ketawa terbahak-bahak. Tak boleh lupa masa dia jadi Eric Long.."Surprise"....
Aku rasa cam Man je jadi Juara malam ni. Apa-apa pun kita saksikan penentuannya malam ni okey ye kengkawan sume.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...