25 March 2011

Perut Punya Pasal - 3P


Haa..tengok ni ada tiga losyen untuk perut aku. Sumua nya berunsurkan halia. Panas woo kalau letak lebih. Macam terbakar kulit ni ha. Losyen Pati Halia Kampung ni aku beli kat Anjung. Aku beli sebelum bersalin lagi. Yo la takut tak sempat kan.

Body Shaping Cream ni lak, husband aku beli kat Warta Bangi dan satu lagi tu Yusmira Losyen Mujarab ni mak aku yang beli untuk aku. Ermm..banyak nya losyen halia. Cepat la kempis perut aku ni. Aku suggest kat husband aku pakai jugak, ni la yang dia jawab "nanti la..tunggu la.." Perut tu dah macam berapa bulan je.hehehehe. Orang laki ni susah skit la.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...