29 March 2011

MagicFinger








Sape pandai buat magic? Aku la!!!Eh..tak la. Mana pandai aku buat magic tapi orang kat atas tu pandai. Yang sorang tu mesti korang kenal kan. Sape lagi kalau si Shahril (Fuyoo Magic) tu la.

Yang sorang lagi tu bespren dia si MagicFinger Ali. Sebab apa aku buat entri ni? Sebab aku kenal si Ali ni. Dia satu kampung dengan aku. Tak sangka orang kampung aku pandai buat magic. Caya la bro. Tapi aku tak pernah lagi la tengok dia buat magic depan mata aku ni. Bila nak buat show kat kampung sendiri? hehehe..

Aku ambik gambar ni dari fb MagicFinger Ali untuk dikongsikan bersama pengunjung blog aku ni. Jangan marah ye En.Ali. Nanti kena jual.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...