18 March 2011

Dalam Diam Aku Mencintaimu

Entah Mengapa
Ku Rasa Tak Menentu
Semenjak aku
Mengenali Dirimu Sayang

Terbayang-bayang
Wajahmu Di Mataku
Hingga Tersentuh Rasa Indah Di Kalbu
Apakah Ertinya

(*)
Aku tak tahu mengapa aku rindu
Inginku curah tetapi rasa malu
Cubalah engkau mengerti isi hatiku
Di dalam diam aku menyintaimu

Ku harap kau faham perasaanku
Yang kini dilamun rindu padamu
Sungguhnya aku telah jatuh cinta

Oh, indahnya bila bersamamu
Moga kau dapat terima
Cintaku dengan ikhlasnya
Janganlah engkau sia-siakan
Harapan dan impianku..

p/s: lagu kenangan aku dan sidia..wah lagu jiwang tu. Bese la cinta monyet..Eh ye ke..Tak la..kawan2 je masa tu..Mana ada cintan2. Tak pandai lagi masa tu nak bercintan cintun. Sekolah lagi dik oi..Kat sekolah malu-malu kucing. Tegur gitu-gitu je.Senyum2 je. OOO..kalau malam bukan main dia dan kawan dia call tepon rumah aku. Tapi aku anggap dia kawan je. Tak lebih pun. Sebab pe, rasa cam tak sesuai la aku ngan dia. Dia budak cerdik pastu handsome lak tu. Aku kelas ape je. Tak sesuai tak sesuai.

Bila dengar lagu kumpulan Sting ni teringat kat dia. Tapi sekarang dah lost contact. Dah kawin ke belum, tak tau la.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...