10 February 2011

Sepupu Aku Kahwin

Masih di kampung. Baru nak bertolak ke Tanjung Malim, Perak (rumah sepupu) wif mak,abah n adik.

Rest time jap. Makan-makan kat air terjun. Perut lapar. Sebab dah tengah hari.
Bawa bekal nasi goreng.

Dah sampai ke rumah sepupu setelah mendaki bukit genting. Sampai hangit tayar untuk sampai kat sini. Baby boy (Danish) n baby girl (Syasya) anak kakak aku yang duk kat Bandar Bukit Raja, Klang.

Pelamin pengantin ikut warna tema "ungu". Aku langsung tak tolong ape2.
Bawa perut la katakan. Aku layan diri sendiri je. Malam pun aku pakai sempoi je. Pakai t-shirt n seluar jeans. Sepupu yang lain sume pakai baju kurung. Ada aku kisah!!!Memang aku tak bawa sehelai pun baju kurung. Sebab kat ofis dah selalu sangat pakai. "Alasan tak masuk akal betul". Ha..ha.. takde la.Baju kurung dah tak muat la. Cam tak tau lak.Tunggu masa nak meletup je ni.


Gambar aku n anak aku tu kat hotel bajet.hehehe. Bukannya takde tempat tido. Ada rumah sewa tu tapi sangat2 tak selesa. Rumah 2 tingkat. Aku n family booked tingkat atas sebab kat bawah dah full. Problema nya kat tingkat atas takde kipas, pastu tido atas toto je. Kalau nak patah pinggang boleh la tido kat situ.Last minit ajak husband keluar cari hotel bajet. Dapat la RM60 semalam.Baru selesa tido atas katil. Kalau tak pregnant no hal je tido atas toto.

Kat atas tu abah aku. dah pencen pun. Duk kejekan kebun je la hari2. Sib baik ade kebun kan. Kalau tak???
Bawah gambar abah aku, gambar aku n kakak aku lak pose ngan pengantin (sepupu aku).



Anak2 aku pun nak gak posing kat pelamin tu.

Nak tanya korang, sama ke muka aku ngan kakak aku tu? Tak sama kan.

Anak aku dan kakak aku. Bukan main lagi posing.Layan je la karenah bebudak ni.


Mana-mana kenduri kawin mesti ade cupcakes kan.

Tarikh: 5.2.2010 (Sabtu)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...