21 February 2011

Sejuta Cinta Marshanda

Lirik Lagu Marshanda – Sejuta Cinta (OST Sinetron Sejuta Cinta Marshanda)

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi tuk selamanya
Tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi tuk selamanya
Tuk selamanya

Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah

p/s: nak layan citer ni tunggu kalau ade cuti am je. Sebab citer ni ditayang pukul 2 petang time keje. Memang best citer ni. Hero dan heroin pun best. Setiap citer yang aku tengok, yang penting sekali adalah hero dan heroin dia. Kalau best baru aku layan. So, nak tengok full episod kena layan kat youtube la jawabnya. Lagu tema ni dinyanyi sendiri oleh heroin dia. Sedey lagu ni.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...