18 February 2011

Save Bajet

Ceh!! Penangan ceramah psikologi semalam bertajuk Pengurusan Kewangan Peribadi oleh AKPK. Wah3x..hari ni terus je bawa bekal gi ofis. Bukan hari-hari bawa, ni secara kebetulan je la. Malam tadi masak nasi banyak, pastu aku sorang je makan. So, banyak la balance nya lagi. Apa lagi aku pun suruh husband aku wat nasi goreng la, boleh bawa bekal hari ni. Tambah kerajinan husband aku lagi, dia goreng nuget sekali..Wat lauk la tu. Nasi goreng bodoh2 je. letak ikan bilis je. Tu je yang ada dalam peti..Hari ni baru nak gi beli lauk kat pasar tani memandangkan minggu ni husband aku takde training tarik tali.

p/s: rembat bekas makanan anak aku. hehehhe.cikgu tadika kemas yang bagi tahun lepas.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...