16 February 2011

Alamanda Aku Datang!!!

Sebelum ke Alamanda, pose kat rumah dulu. Itu sudah menjadi kebiasaan aku. Ni kes nak cari lauk. Pepagi dah kuar, sebab dah lama dapur tak berasap. Last week my husband sangat2 busy training tarik tali. Sampai nak beli lauk pun tak sempat. Ajak singgah pasar tani pun tak nak. Nasib baik team tarik tali dia juara. Kalau tak??? Naya je.

Dah sampai destinasi yang dituju. Mana lagi, Alamanda la. Ada 2 tujuan sebenarnya. 1st nak beli laun n then my husband nak tebus hadiah dari Alamanda sempena besday dia bulan november tahun lepas. Dapat kad tebus tu pun bulan ni. Lambat sangat. Nak tau dia dapat ape. Tunggu citer kat bawah yer.

Budak2 kalau gi Alamanda mesti singgah kat sini. Terpaksa layan, kalau tak mau wat perangai.

Posing kat kedai yang baru nak buka..Tak ingat la pulak kedai apa.

Ni la yang my husband dapat. 1 slice kek dari Secret Recipe.

Perut mula terasa lapar. Singgah jap kat Noodle Station. Anak-anak ape lagi, diorang gi playground sebelah Parkson dan berhadapan Noodle Station tu.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...