27 December 2010

01.01.2011



*Love*.......*Love*
*Love*.....*Love*
*Love*...*Love*
*Love**Love*
*Love*...*Love*
*Love*.....*Love*
*Love*.......*Love*
*Love*.........*Love*

........*Love*
........*Love*
........*Love*
........*Love*
........*Love*
........*Love*
........*Love*
........*Love*
........*Love*

.........*Love*
...*Love*...*Love*
.*Love*.......*Love*
...*Love*......*Love*
......*Love*
...........*Kiss*
*Love*......*Love*
.*Love*.......*Love*
...*Love*...*Love*
.........*Love*

.........*Love*
...*Love*...*Love*
.*Love*.......*Love*
...*Love*......*Love*
......*Love*
...........*Kiss*
*Love*......*Love*
.*Love*.......*Love*
...*Love*...*Love*
.........*Love*

23 December 2010

HB Low !!! a.k.a Anemia

Tiap-tiap kali pregnant mesti Hb low. Tak suka nya la. Makin lama makin low..Kalau naik pun kejap je, pastu low balik. 1 hal doktor membebel, cakap aku x makan ubat la..Aduhhh doktor..."aku makan ubat hari2 la, double lagi". Tapi hb tetap cam tu gak. Nak wat camne.

1st gi bukak buku masa tu pregnant dah 3 bulan lebih la. Kena marah jugak la ngan doktor pasal buka buku lambat. Aku wat tak tau je. Dah anak ke-3, bukan anak sulung.

Haa.. tengok ni hb aku kat bawah ni:-
  • 9.6
  • 9.8
  • 9.8
  • 10.1
  • 9.4
Gejala yang paling biasa berlaku adalah :
  • Merasa letih, lemah anggota dan sering pengsan.
  • Kelihatan pucat
  • Kesukaran bernafas/sesak nafas.
  • Mengalami debaran (palpitasi) - dengupan jantung yang cepat
  • Sakit kepala dan pening
  • Kerengsaan dan juga keradangan pada lidah
  • Lahir pramatang


Makan-Makan kat Restoran Saba' Cyberjaya


Malam tadi bawa mak gi makan2 kat Saba'. Saje je bawa mak rasa makanan arab..Kat kampung memang x jumpa. Seminggu mak kat Putrajaya tiada kesempatan nak bawa gi mana2. Tu sebab bawa mak gi sini. Mak kata "sedappp". Esok mak dah nak balik Pahang. Yelah duk kat rumah tinggi2 ni boring sebenornya. Al-Maklum la xleh nak bercucuk tanam.Kalau kat kampung memang x duduk diam. Ade je keje nak dibuatnya. Lagi2 ada kebun, macam2 ditanamnya.So, lepas mak balik Pahang nanti terpaksalah bawa 2 org bodyguard ni gi ofis minggu depan.Kalau cuti banyak, aku konfem cuti punya utk jaga anak. Tapi baki cuti alahai sedey aku tengok.Al-Kisahnya...

Kalau ditengok baju yang aku pakai, mesti korang kata aku asyik pakai baju sama je. Cam dah xde baju lain kan. Nak wat cam mana, perut makin membesar. Baju yang ada kebanyakkannya sume dah sendat. Pakai aje lah baju yang boleh muat kat badan.

22 December 2010

Jamuan Hari Lahir BAC

Besday girls 'n' boys bulan Okt, Nov 'n' Dis.
Tamat la sudah acara untuk 2010.
Semoga jumpa kembali di tahun 2011.

Lihatlah menu2 yang ada di bawah ni:-




20 December 2010

Buah Tangan Dari Bos

"Roma by Night 2011" a.k.a kalendar datangnya dari Paris.
Pemberian dari KC aku. TQ


Coklat 'n' Pashmina ni pulak datangnya dari Belgium.
Pemberian Timbalan Seksyen aku.TQ


Macam2 Xtvt

Setelah selesai mandi kolam...Masa untuk pulang






Rasanya setahun sekali kot aku bawa anak2 aku gi kolam ni..
Aku sebenarnya takut diorang ni lemas.. Bukan nya ape pun..Dah lama diorg ajak.
Hari ahad lepas baru dapat gi semula setelah sekian lama wat don't know je.
Tapi 2-3 kali gak hero ni lemas.


Baru 2 hari belajar bawa basikal tanpa roda 2, adik dah pandai..
Kakak masih tak pandai2 lagi..Cian..Kakak dia ni penakut sikit.
Siap kena ejek dgn adik dia lagi..."kakak tak pandai, adik pandai".

Dinos Alive!@Pusat Sains Negara











p/s: mood malas nak tulis ape2...

13 December 2010

Rabbit Fun Land








Adik naik kuda. Walaupun takut naik sorang. Mula la wat muka blurr je..
Takut orang tu bawa lari dia.

Kakak pun nak jugak naik kuda.

Makan sate arnab.

Ada jambatan gantung..n..buaian..best!!


Lokasi: Rabbit Fun Land @ Semenyih (berhampiran Bukit Broga)
Tarikh: 12 Disember 2010 (Ahad)
Masa: 11.00 pagi

p/s: Masa gi MAHA hari tu, dapatlah pamplet arnab ni. Kebetulan makanan arnab pun nak habis kat rumah. So, aku pun ajaklah my husband gi kat sini. Saje nak tengok camne kawasannya. Luas gak la. Tapi tak tahannya, my husband pakai baju Hunt 4 Fun 2010. Almaklum la, team kami cancel disaat-saat akhir. Memang kecewa sgt2. Cian kat my husband la, 1st time baru nak mencuba, tiba2 tak jadi lak. Insyaallah kalau ade lagi, aku n husband akan join gak pepehal pun.

10 December 2010

Macam-Macam Gambar

Jamuan raya 2010


Go Kart. Dapat tempat no.3. Kira ok la tu.


Lawatan 5S

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...