13 December 2010

Rabbit Fun Land








Adik naik kuda. Walaupun takut naik sorang. Mula la wat muka blurr je..
Takut orang tu bawa lari dia.

Kakak pun nak jugak naik kuda.

Makan sate arnab.

Ada jambatan gantung..n..buaian..best!!


Lokasi: Rabbit Fun Land @ Semenyih (berhampiran Bukit Broga)
Tarikh: 12 Disember 2010 (Ahad)
Masa: 11.00 pagi

p/s: Masa gi MAHA hari tu, dapatlah pamplet arnab ni. Kebetulan makanan arnab pun nak habis kat rumah. So, aku pun ajaklah my husband gi kat sini. Saje nak tengok camne kawasannya. Luas gak la. Tapi tak tahannya, my husband pakai baju Hunt 4 Fun 2010. Almaklum la, team kami cancel disaat-saat akhir. Memang kecewa sgt2. Cian kat my husband la, 1st time baru nak mencuba, tiba2 tak jadi lak. Insyaallah kalau ade lagi, aku n husband akan join gak pepehal pun.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...