13 March 2010

1MALAYSIAsms | CEO 1malaysiasms |

Apa yang anda tahun tentang 1malaysiasms ? , Pengasas dan CEO kepada aplikasi 1malaysiasms ialah Mr SAM Voon yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam dunia perniagaan dan 8 tahun dalam industri Aplikasi SMS. dia merupakan ikon dalam industri sms selain en. Azli Paat yang menjalankann perniagaan sms DAPAT, juga ikon dan juga jutawan sms (sumber : majalah SUKSES) .

Mr SAM Voon juga merupakan CEO kepada GLobal Surf Sdn Bhd . Aplikasi 1malayiasms juga menggunakan platform dari global surf sdn bhd. beliau telah membina reputasi baik dikalangan syarikat-syarikat korporat melalui perkhidmatan sms ini . berikut merupakan pelanggan Global Surf Sdn Bhd.

1malaysiasms merupakan aplikasi yang canggih dan juga murah. Aplikasi SMS ini percuma dan anda boleh cuba daftar seperti dibawah

1M jarak REG jarak 60123335790 jarak Nama Penuh Anda

hantar ke 36553

selepas itu anda akan menerima sms login id dan password.

kemudian anda perlu sms sekali lagi untuk melengkapkan step kedua iaitu sila sms

ON jarak 1MACC

hantar kepada 36553.


Apa yang bagus tentang 1malaysiasms ini ialah pihak 1malaysiasms memberi peluang kepada mana-mana syarikat untuk mengguna dan peluang perniagaan bermula secara percuma. Apa tunggu lagi sila berdaftar secara percuma untuk anda guna dan buat bisnes sms.

SELAMAT MENCUBA!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...