25 October 2009

Bajet 2010

Makanan istimewa Di Raja Pahang

Liya

Liya n Baiti

Nik, Pn. Maria, Kak Nor n Cik Yati

Kak Aina n Nik

Milik siapakah tangan ini???

Nik n Cik Yati

Shihan, Adda, Nadia n Fazlina(me)

Shihan, Adda n Nadia

En Ruzman, En Saiful, En Zabidi n En Faizal

Nadia, Adda n Tan Sri Nor

Datuk Mukhriz

Fazlina (me)

Baiti n fazlina(me)

fazlina(me)

15 October 2009

Game Show @ Jamuan Raya BAC

Fuh...best giler la semalam punye citer...Pasal ape lagi kalau bukan pasal game show semalam la..Setiap zon mesti ade 5 orang ahli..terdiri daripada 3 zon iaitu zon alamanda, bourgainvilla dan rafflesia. Zon alamanda diwakili oleh aku, kak ita, pn. suharni, pn. wan khairiyah dan ain mucux. Pusingan pertama ialah teka lagu...Aku tetiba je blurrr...dengar lagu yang diputarkan tapi tak ingat artis dan tajuk la pulak..siut je..Pusingan ke-2 pulak ialah sorang dengar lagu melalui earphone(bubbling) dan sorang lagi teka...Nasib baik la time tu zon kitaorang dapat jawab soalan. Dan last...pusingan ke-3 ialah ala-ala pop kuiz gitu...ini merangkumi soalan semasa (including politik dan ape-ape je hal semasa). Time ni pun zon kitaorang dapat jawab.... Maka keseluruhannya zon alamanda dinobatkan sebagai JUARA.....happy nye. Setiap peserta dapat duit raya...Pandai-pandai la cabut ye..ade yang dapat RM2, RM5 dan RM10. Aku happy coz aku dapat RM10...Jangan jeles ye..Ape-ape pun diharap pihak penganjur boleh adakan lagi bukan time raya je...Saje suka2...

08 October 2009

Dato' Siti Nurhaliza Bakal Di Pentas HAI-O



KONSERT SITI NURHALIZA HAI-O (14/11/2009)
Post Last Edit by ZacharyDerwoods at 29-9-2009 22:48

Selamat hari raya sahabat2, apa khabar semua.Tahun ini kita semua usahawan Hai-O akan diserikan dengan konsert gilang gemilang oleh Dato' Siti Nurhaliza pada Sabtu 14 Nov 2009, di Pentas Stadium Malawati, Shah Alam..Ayuhkita bersama2 bergembira berdansa dan juga menyaksikan acara kemuncak Penganugerahan CDM 2009 yang pastinya penuh dengan gemerlipan gaya2 berpakaian mewah dan juga tentunya ratusan kereta2 mewah dari pelbagai peringkat usahawan.Tidaklupa juga pelbagai hadiah cabutan bertuah akan turut dimenangi olehusahawan bertuah yang biasanya berupa kereta, pakej pelancongan percuma, barangan2 Hai-O yang mahal2 belaka.Pendekkata kehadiran kita semua samada sebagai usahawan Hai-O, bakal usahawan maupun peminat Penyanyi No 1 Malaysia, Dato' Siti Nurhaliza sendiri pastinya akan mengujakan.Dapatkan tiket segera sebelum kehabisan.Hubungi segera nama2 yang tersenarai di blog ini..Terima Kasih..

Credit to: http://beautifulauraz8.blogspot.com/
sumber: Forum Cari

01 October 2009

Apa Perbezaan Penapis Air Di Malaysia?


Jenama Hai-O : RM 2080.00
Superbrands Award
Halal

Jenama CNI : RM 1800.00

Jenama Elken : RM 3438.00

Jenama Zhulian : RM 2780.00
Jenama DCL : RM 2120.00


Jenama Hijrah : RM 3580.00

Jenama Alkoh : RM 1580.00


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...