15 October 2009

Game Show @ Jamuan Raya BAC

Fuh...best giler la semalam punye citer...Pasal ape lagi kalau bukan pasal game show semalam la..Setiap zon mesti ade 5 orang ahli..terdiri daripada 3 zon iaitu zon alamanda, bourgainvilla dan rafflesia. Zon alamanda diwakili oleh aku, kak ita, pn. suharni, pn. wan khairiyah dan ain mucux. Pusingan pertama ialah teka lagu...Aku tetiba je blurrr...dengar lagu yang diputarkan tapi tak ingat artis dan tajuk la pulak..siut je..Pusingan ke-2 pulak ialah sorang dengar lagu melalui earphone(bubbling) dan sorang lagi teka...Nasib baik la time tu zon kitaorang dapat jawab soalan. Dan last...pusingan ke-3 ialah ala-ala pop kuiz gitu...ini merangkumi soalan semasa (including politik dan ape-ape je hal semasa). Time ni pun zon kitaorang dapat jawab.... Maka keseluruhannya zon alamanda dinobatkan sebagai JUARA.....happy nye. Setiap peserta dapat duit raya...Pandai-pandai la cabut ye..ade yang dapat RM2, RM5 dan RM10. Aku happy coz aku dapat RM10...Jangan jeles ye..Ape-ape pun diharap pihak penganjur boleh adakan lagi bukan time raya je...Saje suka2...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...