05 May 2009

Pertandingan Rekacipta Logo Kelab BAC

Dept aku mengadakan pertandingan merekacipta logo untuk Kelab aku(Kelab BAC). So, aku tidak lepaskan peluang yang ada untuk menunjukkan bakat terpendam ni. Aku memang suka benda2 cam ni. Sekarang presiden kelab pun tukar muka baru dan nampak gayanye cam aktif je. Bagus la cam tu. aku harapkan ia akan terus aktif sampai la aku pencen nanti. Insyaallah akhir tahun nanti kelab ni nak buat lawatan ke Bandung..wow best nye.Tu antara cadangan kelab aku le. Dan banyak lagi yang aku dengar seperti Go-Kart, Futsal, Family Day, Kelas Masakan, Gubahan dan macam-macam lagi le. Nak diceritakan nanti panjang la pulak. So, aku pendekkan cerita aje. Aku tengah mencari dan mencuri idea untuk rekacipta logo yang baik punye. Tarikh tutup adalah 22 Mei 2009....Good Luck.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...